När olyckan är framme{0}

Nu måste jag skriva om något som är mycket viktigt men som är lätt att glömma bort. Ja, jag pratar om försäkringar. Hur många av oss vet egentligen om vi har ett fullgott försäkringsskydd? Inte så många tror jag. För inte så länge sedan råkade en av mina kompisar ut för en mindre olycka när vi spelade fotboll. Det gick bra, han fick ett brutet ben men det läker ju med tiden. Detta påminde mig om att kolla över mina egna försäkringar och det var faktiskt en enda röra. Jag hade försäkringar hos olika bolag och hade dessutom ingen överblick av vad de olika försäkringarna täckte. Men efter att jag tog kontakt med Moderna försäkringar så hjälpte de mig att reda ut vilken försäkringslösning som passar mina behov. För alla som tränar fotboll är det väldigt viktigt att ha en ordentlig försäkring, så jag tipsar er alla om att kolla över hur ert skydd ser ut om olyckan skulle vara framme.

Sko som trampar på banan

(Visited 1 times, 1 visits today)