Mitt mest pinsamma freestyle minne{0}

Ibland tittar jag på Youtube för att få mig ett gott skratt åt Freestyle Fotboll fails. jag tänker tillbaka till tiden då jag var också en nybörjare. Ibland föll man när man missade var bollen var eller man lyckades få bollen rätt i ansiktet. Den mest pinsamma gången var när jag var vid sjön. Vid bryggan låg tre snygga tjejer som slängde blickarna på mig och log. Jag var inte sen med att jag ville imponera på dem och gick till bryggan. Jag ställde mig precis vid en båt där ägaren höll på att mecka. Jag började min show och jag var så inne i mina trix att jag vände blicken för att se om tjejerna såg mig och då trampade jag på bollen så att jag ramlade från bryggan rätt ner i vattnet. Bollen flög och träffade lådan med alla verktyg till båten. Dessa hamnade också i vattnet och jag fick mig en rejäl utskällning av ägaren. Tur att ingen hade en videokamera då.

Ibland kan även den bäste falla

(Visited 1 times, 1 visits today)