Fotboll på stranden{0}

Dagarna går i ett nuförtiden och jag får villigt erkänna att jag längtar enormt mycket efter sommar och sol! I sommar ska jag hänga på en polare till Barcelona och gissningsvis kommer det att bli en ett par fotbollsturneringar på stranden. Min polares pappa jobbar med fastighetsförmedling och spenderar en stor del av sommarhalvåret söderöver. Att hitta en bra mäklare spanien som pratar svenska är numera inte alls särskilt svårt. Nåväl, åter till fotbollen. Det enda som är positivt med februari och mars är slutspelet i Champions League. Jag sitter som klistrad framför teven när Higuain dundrar in mål efter mål för Juventus och när Ronaldo tricksar med fotbollen. I början på mars spelar PSG mot Real Madrid och jag tänker försöka analysera deras bollspel för att se om jag kan lära mig några nya tricks inför semestern. Jag vill utklassa alla mina motståndare!

Fotboll på träplank
En spansk flagga

(Visited 3 times, 1 visits today)