Filmen ”In the Hands of the Gods”{0}

Idag ska ni få ett filmtips, ”In the hands of the Gods” . Såg den häromkvällen, och kan erkänna att jag sett den ett par gånger innan också. Den handlar om fem unga grabbar från England som försöker trixa ihop pengar till en resa för att se sin stora idol Maradona. Riktigt sevärd film för alla men givetvis ger den oss freestyleälskande människor ännu lite mer. Jag köpte hem filmen från nätet den här gången och fastnade i en hel radda konstiga meddelanden när jag sökte efter den men lyckades få till det. Jag är glad att jag är skyddad i av protectme i min dator och jag hoppas ni har koll på det också så ni inte råkar ut för nåt skitvirus eller nån hackning som förstör allt och lite till för er. Man tänker inte alltid på hur sårbar man är när det gäller datorer och mobiler men som tur är så kommer det hela tiden mer information och fler sätt att skydda sig på från alla dessa angrepp.

fotboll på stadion

(Visited 1 times, 1 visits today)