Bra mat inför en tävling{0}

Tävlingsdagar är det roligaste som finns, och speciellt när man känner sig förberedd och hundra procent redo! jag brukar försöka äta bra inför träningar också, och rent generellt för att hålla mig i form såklart, men det blir lite extra viktigt när en match är stundande. Förberedelserna brukar börja för mig redan ett par dagar innan, då jag håller mig borta från festande och alkohol för att kroppen ska ta upp näringsämnen så bra som möjligt dagen innan matchen. Dagen innan brukar jag äta normalt men lite mer än annars, för att ha lite extra reserver. Det debatteras en del om ifall pasta kvällen innan man ska prestera faktiskt är det bästa eller helt enkelt en myt, men jag brukar köra på det ändå! Om inte annat mår man bra i själen efter en stor skål med krämig pasta. Själv njuter jag som bara den av en fin carbonara i min favoritskål från Rörstrand. På själva tävlingsdagen börjar jag alltid med typ tre ägg för att få rejält med protein och en frukost som håller mig mätt länge, och sen blir det mest kaffe och massor med vatten.

Ägg på ett bord

(Visited 1 times, 1 visits today)